Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vafan det är jag som bestämmer

mm det vet vi allihopa eller hur
jättekul
idag regnade det
det var så sjukt underbart att se dig idag
fast det är ett påhitt från min sida
det var inte underbart
och
du
tittade inte mig i ögonen som du brukar
och oj vad det är synd om mig men
jag vill vara omtyckt fast
jag får ju släppa dig också
tyst tyst tyst
jag är hungrig.
du är för liten
och som sagt jag
\"borde lägga dig i min ficka och visa upp dig\"
för detta är en joke inte ett skämt

låtsas som det regnar

vadå det regnar ju

men vem bryr sig om vädret

jag kan lita på dig riktigt mycket
du är nog den enda
som jag vet är trustworthy




Övriga genrer av jag borde
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-03-27 22:05



Bookmark and Share


  emmy&siri
Grymmt bra! <3
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde