Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trasig kran och, små ljusblå ögon

jag fick huvudvärk precis när jag skulle
börja skriva min filosofiuppsats om en massa
nonsense som ska vara viktigt och

vad konstigt det är att en helt vanlig situation
blir så romantisk ibland
som idag
det hände två saker inom en timme som bara
fick mig att le inombords i två timmar

och jag fryser ..


och jag lyfter på mina lockar så att du ska se
på nåt sätt
in i min nacke
öppna en lucka och ta ut
mitt hjärta från fickan under min
ryggrad
och lägga ner det i din svartvita jacka med
oranga band
och titta försiktigt med ljusblå ögon
på det röda bultande hjärtat som rör sig så
snabbt
i din hand men det
lämnar inga märken som helst för
det gör inte jag
i dina händer
för vi rör aldrig varandra
och,
vi håller inte händer
eller
vi rör inte ens dem


jag vet inte var mina händer är


ljusblå ögon
våta och blanka och
små
men jag har aldrig sett dig up close
för när vi varit nära varandra så har jag
låtsats att jag var
self-centered upptagen glad och
inte blyg

men jag ska inte spela
hard to get längre för
jag är inte hard to get
bara för dem som
i dont wanna get
men snälla
sluta lura mig
för jag är inte kär i honom längre det var
ett år sen
i konversationen men
ett halvår sen in real life

\"hey there\'s a new guy ... \"
i wanted to say it but
you already know and you want to pretend like i never told you but
i did and there you go, you know about it
and i didn\'t even mention it once today because
i didn\'t want to embarass myself
but tomorrow will be different
it\'s the last day



moving on move along move forwards move backwards
över och ut ut ut
tut tjut
stort kliv över gräsmattan
vått gräs


jag fryser fortfarande


för jag hade vårjacka för tidigt men
förtid är bra


jag känner att mitt huvud tynger ner min mage
en punkt mitt i min panna gör ont och du sitter
och beep beep
trycker på punkten som en knapp
men
\"jag har en kanelbulle i örat jag hör inte vad du säger\"
i bet you\'re giggling with your
soft voice
i bet you sing jewel songs better than me
or no,
you probably don\'t.

det låter som en glassbil
do do do do do, do do do do do, do do
do do
do do

och du har slutat trycka på knappen i min panna nu
dinglar du med benen
det gör inte saken bättre
give him up
eh, jag har inget att ge upp
dåligt ordval, min vän du kan inte
säga hur som helst




Övriga genrer av jag borde
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-03-30 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde