Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Jag smittas och det är kvickt,
men jag är ingen sjukdom.
Det jag ger får jag oftast tillbaka,
dock inte med vinst varje gång.

Vissa säger att jag är falsk,
men mina motiv är av genuin karaktär.
Mitt sanna jag förmedlar glädje och belåtenhet,
tyvärr kan uppenbarelsen min skuggas.

Befinner jag mig i närheten lyser rummet upp,
men jag är ingen lampa.
Skådar du mig med nyvakna ögon,
förgrenas livligheten i en trött kropp.

Under ytan finns jag alltid tillgänglig,
och kan bubbla upp när som.
Var generös gentemot dig själv och dina medmänniskor,
då sprids jag likt pollenkorn som strös ut med vinden.

Visa mig för den som ännu inte lärt känna mig,
och ni står på samma sida om livet.
Ert inre blommar, spänningar upphör,
och perceptionen accelererar.

Med styrka och kraftfullhet,
kan jag lätta det tyngsta av sinnen.
Bruka mig vid glädje, kärlek och omsorg.
Snälla jag ber dig, nyttja mig och mena det.

Går jag förlorad,
försvinner färgen på trädens gröna blad.
Vandra livets väg med motiverad medvetenhet,
och låt dig påminnas om vem jag är.

Le, och lyckan finns för evigt inom dig.




Övriga genrer av Redsunlight
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-28 13:37



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du är fin. Kram.
2014-11-16

  Tanja H
Så bra!
2014-08-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en Gudinna
väl skrivet, likväl
2014-07-31

    ej medlem längre
Mycket fina iakttagelser !
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Redsunlight
Redsunlight