Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svinkul



Att skaffa sig en kelgris
Eller bli någon annans
Gör livet lättare att leva.



Nöffelinöff. ..




"Hunden ser upp till människan
Katten ser ner på människan
Grisen är den ende som är
Vår jämlike"
Citat:Winston Churchill




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-28 18:21



Bookmark and Share


  Connie
Jag gillar den här. Får mig att tänka på några ord jag läste av Fröding en gång.

Gud kröp in i ett svin,
därav blev människan till,
kärlek, förnuft och latrin
hopkokt till livets vin,
vill det du icke vill,
sådan är livskomedin.
2014-12-03

  Popangelov
He he... så är det nog...
2014-11-29

  Valter Örn VIP
Ja det kan man ju alltid hoppas ;)
2014-11-28

    ej medlem längre
Absolut käre sefarge!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP