Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig.

Det hugger i mig
Det skär så djupa skåror inuti mig
Jag vill känna din mjuka hand igen
Saknad heter det

Jag vill så gärna fråga
Vill så gärna veta och berätta
men en mörk skog hindrar min väg
Och det är rädsla

Jag vill så gärna se ditt leende
och höra ditt skratt
vill så gärna bara vara
Lycka

Jag vill så gärna bara säga hej
fråga hur du mår
för jag vill verkligen veta
jag vill så gärna berätta hur jag känner
men jag kan inte
inte för dig

Vill bara att du skall komma och ordna upp mitt liv igen
du som ställt till det så
ordnat med min känslostorm.






Fri vers av Jukebox
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-05-22 23:01



Bookmark and Share


  curra
Oj Siri, vad stark denna är.
Saknad är en sån mäktig och underlig känsla.
Mycket bra skrivet och igenkännande precis som yoyyo skriver.
Älskar dig gumman! :)
2006-08-23

  yoyyo
"Jag vill så gärna bara säga hej
fråga hur du mår
för jag vill verkligen veta
jag vill så gärna berätta hur jag känner
men jag kan inte
inte för dig"
Igenkännande det, gillar de stycket och måste säga att "Det hugger i mig
Det skär så djupa skåror inuti mig"
Va en mycket bra början

snyggt :)
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox