Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslutsångest


Vägskälet


Går
slutar att gå
där vägskälet uppdyker

Två vägar att gå
utan garantier
eller återvändo

Två riktningar
två skuggvärldar
två framtider

Två pilar
väntar på
valet

Den ena
visar mot flykten
miraklet med glömskan

Den andra
åt motsatta hållet
lockande pekar

Att välja
är att hoppas
och förneka.



29/8 1988




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-03 17:51



Bookmark and Share


  Nanna X
jag tror ju på den lockande pilen. iaf försöka den vägen, annars skulle man alltid undra över hur det skulle gått om...

glömskans väg finns förhoppningsvis kvar om inte.

oj vad du är produktiv idag!
2015-02-03

  Onomatoprofet VIP
när jag ser datum på dina dikter så tänker jag: varför har inte jag sparat mina...
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP