Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somligt bör kunna makuleras för all framtid.


Flyg förbi


Flyg förbi
ni hårda ord
hur länge vi än har
känt varandra

Ta med er
de låga smärttrösklarna
det kväljande självförhärligandet
samt
det eviga sökandet efter
andras fel

Landa där inga människor
finns.



17/6 2024.




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-06-18 21:29



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint skrivet.
2024-06-21

  Blomma-Stjärna VIP
fyndigt; ske så!

flyg bara flyg
kränkande
energitagande
oljud!
2024-06-20

  Poesia VIP
Stämmer in!
2024-06-19

  Kungskobran VIP
Förpassa dom där dehör hemma .
fin dikt om ”dom”
2024-06-19

  Respons VIP
Kloka samlande tankar som jag tar till mig!
2024-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP