Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag HAR sagt till AF vart de kan dra... Fick ännu ett brev utan handläggares namn på från dem. Tji lediga dagar till 100% stod det. Om jag tar ledigt hindrar det mig att få jobb, påstår de.


Permission


Se sig om ett slag
känna elementen pröva ens kinder
låta intryck bita sig fast
annanstans än i drömmens värld

kan man
om man avtjänar ett fängelsestraff

kan man inte
om man är arbetslös.



1/7 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-01 15:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
AF är ett skämt

2024-07-02

  Cikoria Blå VIP
Den dikten borde tillägnas AF
2024-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP