Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon är ute i smyger i mörkret. Vederbörande är på helspänn.


Natten


Allting hittade fram till mig
var myra, spindel och
kuttrande fågel
var tistel som jag gick på
vart minne som jag bar på
var människa som någon gång
i livet jag hade träffat

Deras röster bars fram i vinden
med prassel, pipanden, skrapanden
All världens lyckor och smärtor
var med mig där jag gick

i natten, den korta, krävande.



2/6 2011




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-04 14:06



Bookmark and Share


  Nanna X
allt blir så koncentrerat i månskenet...
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP