Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett dyrbart ställe


Den vandrande


Det fanns en dal bakom bergskammen
och en olivlund
som var vildvuxen
timjan som doftade
vallmor som lyste
bäckar som blänkte

Och minsann, fanns där inte
skugga att njuta!

Jag såg tecken i torkan
fotspår i dammet
tappade föremål, men
intet av värde

Till slut fann jag
Grottan
ett rum utan slut
och steg in
för att slippa synas.



23/12 2012




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-05 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP