Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig verkligen uppskattad...


Herrtidningshyllning


Din vackra torso
din stolta torso
din underbara
avklädda
intetägande
ingenmanskropp

din dövhet
din dumhet
din välsignade tafatthet
Dem skålar vi för
dem njuter vi av
dem smeker vi gärna i smyg

och hyllar vi gärna
Men vakna nu inte
– då dödas vår dyrkan
av vardagens ting
Din vekhet
din tystnad
de är för oss allt.



4/3 1995




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-28 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP