Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och så skrattade vi hela dagen lång, du och jag pappa!


söndag vår påsklov helg kartong och, faktist gelé-körsbär

så tänkte jag
men vad händer när du
tränat upp ditt sixpack
och kan bära
femton six-pack Corona mexican beer
med lillfingret
för ditt
sixpack lyfter hela karisman som
flöffar ut ur ditt huvud
ditt
svål som
delas på mitten och öppnas som en burk
pop-up överraskning
surprise surprise
hellu hellu i am
ready for your savior
please savor my sweet grape
jag lindade druvan i ett spenatblad så att
det inte skulle smaka så
irony
järn i hjärnan

jag går på
erik dahlbergsgatan med min
pappa och jag
vill bo där, där vid dom
svarta balkongerna
i det hallon rosa huset som är
färgat som överblivet
efterblivet vin i
glaset
dagen därpå

står i diskhon och bara
blir över och torkar i små fläckar i
botten


var det dagens, morgondagens, gårdagens?

det var dagens ja


&.
jag saknar er mycket friends.




Övriga genrer av jag borde
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-04-16 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde