Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en sådan sak.


grand

sitt ner och så ska jag
berätta om en
historia om en
saga om en
berättelse om en
fable om en
lögn om en
man
och han bor på
hotell och han spelar hockey
jag bäddar hans säng och jag
känner ensamheten i rummet
jag trodde inte att det gick
men, jo

han är en sådan ordentlig typ, han använder aftershave och han släcker alla lampor
men han är ensam och han vill inte gå ut och
ragga på puben

det tomma hotellrummet
är fullt med tuggummi kartonger
och han är svart vit och grå
jag är
vit grå och svart
och i

rummet bredvid är familjen med
ett barn och
extrasäng och
fyra kuddar
randiga tröjor från polarn och pyret för
här är vi trendiga med våra naturchips
semester i helsingborg är kul på
hotell ..




Övriga genrer av jag borde
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-04-17 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde