Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å-moll

Nya tider
i stationshuset
trafikskola

träd i räta led
framför gamla trähusen
slingrar ån

lindblommen vissnar
och insekterna för få
men barnen skrattar

vindstilla men svalt
jag sätter mig intill sjön
där gässen gått

från en lyxbåt
hörs ett skrikande småbarn
lite rättvisa

från gamla kyrkan
som blev kulturarena
hörs "Imagine"




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-20 01:53



Bookmark and Share


  i af apa
fin
musik...!
2015-07-21

    ej medlem längre
Fastnar mest för 1, 2 och 4 ...
2015-07-20

  Annie b'larsson VIP
Alla är finurliga och bra, men den sista blir nog min favorit.
2015-07-20

  Nanna X
Bilder från Åmål?
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP