Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tupé on the run

idag när jag sprang i
pålsjö skog så tänkte jag på dig
och
ditt hår som jag såg spöka runt på
k & co idag



typ som en tupé
med sånt flyg ljud, fzzzz
iiiiizzz ihiiizz
på en kille med
smala bruna armar och han drack
nyttig juice

DU ÄR SNYGG SNYGG SNYGG




Övriga genrer av jag borde
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde