Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstbild, " Nära dig"


Tysta tankar.

Stunden bär tysta tankar.
Orden finner inte sin plats.
Oron i världen påminner.
Alltid.
Någon säger:
Det var bättre förr.
Är det en sanning eller
förvrängd verklighet?
Vi bär vår egen ryggsäck där
uppfattningar samlats till ord.
Du är bättre än förr.
Fast förr är närmare nu.
Men upplevelsen över oron i världen
är starkare.
Du närmare.




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 18:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hoppingivande! Finstämt, med uns av oro... Tack!
2016-03-21

  Ronny Berk
tysta tankar; vältaligt och bildrikt ... tycker mycket om !
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr