Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem


Vem styr kryssaren
koordinationsproblem
när kapten dansar




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-29 15:36



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mångtydig.
2015-08-30

  Onomatoprofet VIP
dansar med matros
så han ramlar överbord
frugan är däckad
2015-08-29

  Nanna X
Kan det vara en sjöjungfru kanske?
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP