Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation nr 2

Du sa att det skulle gå över
och att jag skulle överleva

Jag överlever
men jag lever inte




Fri vers av Isola
Läst 269 gånger
Publicerad 2004-09-12 18:05



Bookmark and Share


  Lena Renman
Kort bra och precis
Lena
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola