Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandagera mitt inre

Med ett lätt snitt från kniven
frigör sig blodet och droppar mot marken.

Jag blundar och minns hur du likt dolken
rev upp sår och lät mig sakta förblöda.

Ett plåster stoppar lätt blodet från tummen
men för en sårad själ finns inget bandage. 

 




Fri vers av Tony Lundén
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-04-26 02:19



Bookmark and Share


  Muzze
Så enkelt men ändå så bra. Strålande! Verkligen en bra känsla i den här texten.
2006-05-03

    NoMi F
Här förs jag i första raderna
till de som skär sig
Känns kusligt olyckligt
Resterande rader ger mig
en känsla av sår och olycklig
Så skall man försöka glömma
men det går inte
bara stoppa den långt bak i sitt inre
Därav bra rubrik
Mycket fint knåpat
Det bästa hittintills
Blir en favorit-absolut
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén