Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fräter

Jag önskar att du bara skulla få känna
det jag känner en sekund
en hundradels sekund
Då kanske, kanske du skulle
förstå dig på mig lite bättre

Jag kräver inte ditt hjärta i min hand
men jag bedjar om att du ska sluta krossa mitt
som ligger i din

Dina ögon är bländverk
och dina ögon är lögner
Och med dina ögon har du makt
som sticker, bränner, fräter hål
på mig
på hela jävla mig

Du trycker ner mig
i min säng
där du strött ut vackra, mörka röda rosor
lovat mig kärlek och ömhet
dock glömde du att rosorna hade taggarna kvar

Och du fortsätter trycka ner mig i den där sängen
trots de där taggarna
som river och sliter sönder
min bara hud

Du håller mig kvar
i min melankoli
Förstår du hur ont det gör?
Jag blöder
för dig
endast för dig




Övriga genrer av Marica
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-04-26 22:51



Bookmark and Share


  Pingu
Sträck bara ut handen, lägg den i min
Så skall vi resa och aldrig lägga oss i den sängen igen
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica