Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

Kyss mig med dina hjärtformade läppar
som du gör i varje dröm
kyss mig under täcket
som du alltid gör när du hemsöker mig om natten
kyss mig
bara kyss mig
enkelt och lätt
nudda mig
som om du verkligen skulle vilja




Övriga genrer av Marica
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-03-08 17:12



Bookmark and Share


  Systrar
Så otroligt fint!
det blev som ord på mina känslor..
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica