Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busskur E

Litervis kroppsvätska och saliv
beröring med klass och stil
du gör mig galen
[Den stora explosionen]



Busskur E
Buss nr. 2
-04
jag slutade andas
[Total extas]




Övriga genrer av Marica
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-01-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica