Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttstycke

Ögon innanför ögonlock
ögonlock samlar damm
orkar inte öppna upp
orkar inte
orkar inte måla röda läppar
spricker
vattenbrist
vattenbrist
och hunger
efter ett byte jag aldrig kan fånga


Bit mig
bit mig sådär igen
halspulsåder
pulserande åder
röda märken
gör mig kåt
ge mig något nytt att hungra efter
ge mig något nytt
ge mig liv
ge mig bekräftelse


Jag existerar
existerar jag?
ingen energi
trots elektriska chockar
ingen energi
ge mig något att slita i
köttstycke
mört köttstycke
dock




Övriga genrer av Marica
Läst 487 gånger
Publicerad 2007-01-23 22:57



Bookmark and Share


  Maskros
Hej Marica! Härligt att stöta på dig här. Och vad bra du skriver, verkligen! Jag blev verkligen lycklig av att läsa dina dikter för det finns så många som bara skriver skit rent ut sagt. Men du, du skriver verkligen med känsla och med stor begåvning :).

denna dikten gillade jag speciellt

kram
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica