Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkus Miramar är gudar de ger mig inspiration Rätt kass men det är första haikun för min del


Morfin

frosten biter gräset
kall vind piskar kind
aldrig nånsin mera dina händer




Bunden vers (Haiku) av Marica
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-12-18 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica