Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är underbar och därför älskade jag dig.

När jag ser på dig ser jag dig inte längre med lycka i blicken.
Inte ens trots att du ler så där underbart mot mig
att dina ögon retsamt tittar åt mitt håll
Inte trots att din mun uttalar de där galna och roliga sakerna som jag älskar så.
Jag ser på dig, men döljer sorgen så gott jag kan.
Sorgen över att ha fått älska dig, men förlorat dig.




Övriga genrer av Jukebox
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-05-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jukebox