Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina högtalare är helt dumma i huvudet

du har
sommarfräknar i
april.

mina högtalare spelar
gameboy
klockan är alldeles för mycket för mig att
sitta och lyssna på
dunkgömme

jag är
sugen på strandpromenad med
grillkol på fingrarna och
du håller mig i handen och säger:
du kanske ska vakna nu,

.. sötis




Övriga genrer av jag borde
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-27 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde