Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid klippans rand



Under den svala ytan
skapas ansikten
formade av sällheten
vi fann
i sekunderna av närhet.
Anletsdrag
gav mig längtan,
då dina händer
bildade mönster
längs min nakna kropp,
så som den aldrig
blivit erinrad.
Då dina andetag
kändes som mina,
och dina fingrar
avstannade tiden.
I mina minnen
bildas
sekunder till minuter,
tills vi möts igen.




Fri vers av Petra L
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2003-11-06 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L