Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl du....

Låser dörren till ord
som aldrig menats
varit dina.
Skärsår från tider i dunklet
ger ordet vemod
en ny mening.
Mörkret du gav ljusnar
och dagen
räds aldrig mera
nattens ord
om häktande känslor.
De som visste
sa aldrig något för att inte uppröra.
Lånade tankar från någon annan
för att slippa andas den luft
du sände ut.
Saknaden blev inte
som du
lovade.




Fri vers av Petra L
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-10-14 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L