Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

När din natt möter morgonen
finns jag inte längre kvar hos dig,
då har jag sedan länge gått min väg
mot det färgstarka tillståndet
som jag evigt längtat efter.

När du nu öppnar ögonen
vill jag att du glömmer allt,
att Vi existerat.

Ty dagen döljer helheten,
och bara genom att andas,
försvinner du, för mig.

När du inte längre kan ge mig blickarna
du aldrig gav

och inte kan kräkas ord över mig
som du älskade,

Vad gör du då?

Smsa mig till himlen om du vill
för jävulen skulle i alla fall aldrig
tillåta
utgående sms.

Den där morgonen jag gav mig av
gjorde att min själ började leva igen,
just så där levande
som du aldrig kunde uppskatta
hos mig.




Fri vers av Petra L
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L