Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annorstädes mekanik




Och jag ber
På mina bara ben
Jag ber. ..

Befria oss från
Livets egoistiska
glömska.

Om inte Solen lyste
av ett skäl .
Skulle vi inte finnas
Till.

Allting beror på
Någonting annat. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-13 10:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker är din bön
2016-03-18

    ej medlem längre
Visheten berör och glömska är nog det sannaste sättet att beskriva förskjutningen från "den äkta ådran" eller solen eller vad man nu vill kalla det.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP