Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsljus

Skymningsljus bortom
skuggor av tillitsbrist
tankar växer
tvivel över lättjan
att inte ta nya steg i livet
vill stanna kvar i skymningsljuset
fastän mörkrets snara ankomst
fäller tvivlen
alltid kommer en gryning
gryning som sticker
krumbuktar sig
inför det nya
som obarmhärtigt vill växa




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-13 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr