Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Jorden

Mellan gränser, mellan jagar,
jagar jag blott ett mål.
Målar om en kluven världsbild;
bildar nya perspektiv som en konstnär -
När världen har enats,
blir även jagett.




Fri vers (Fri form) av Sara Rousta
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-15 13:59



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
Du har fokus på helt rätt sak. Valet att framföra det så enkelt och tydligt borde locka fler att läsa och ta del av en profan kunskap!
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Rousta
Sara Rousta