Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicidal

hon var smutsig och full
och hon grät
det syntes att hon skämdes
jag har aldrig sett henne så förut
det förstörde hela min bild av henne
hon ska inte vara ledsen och blöt
hon ska vara glad och hon ska skratta
dom sa att hon låg i ett dike
jag blundade när dom kom med henne
jag ville inte se när de klädde av och duschade henne
det skulle förstöra ännu mer




Fri vers av Isola
Läst 375 gånger
Publicerad 2004-09-19 00:42



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Vacker, stark och hemsk... just så vill jag beskriva denna text!
2004-09-24

  Rider_on_the_Storm
Det är så vackert skrivit, men det är sorgligt att du behövde se det. Älskling! Jag vet inte vad jag ska säga...
2004-09-19

  Jenny*
bra skrivet dock.
2004-09-19

  Maria Brundin
Högt betyg!

Svårt ämne. Men du skriver fint om det!
/M
2004-09-19

  Roger VIP
eller dess närhet är sällan vacker. Du fångar det i ett strålknippe av ord. BRA!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola