Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energivampyr

Jag vill inte dela ut de pussar du ber om
Nej, jag vill inte kyssa dig
Trots att du ber om det
Trots att jag är för snäll för att säga nej
Jag vill inte låna din jacka
Jag vill inte hålla din hand
Nej, låt mig vara
Jag vill inte
Låt mig vara
Jag trånar inte efter dig
Så som du trånar efter mig
Jag orkar inte med dig
Jag vill inte träffa dig igen
Du säger att du vet
När jag säger att jag har en jobbig period
Du säger att du förstår
Men det kommer du aldrig göra
Du är jobbig
Jag vill inte höra på dig
Jag vill inte lyssna på dina förklaringar
Jag vill inte veta hur mycket du tycker om mig
Nej, nej, nej
Ännu en energivampyr




Övriga genrer av Marica
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-05-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica