Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hade varit bättre om du ignorerade mig igårkväll \"Marica, får jag prata med dig?\" De där orden hänger i luften fortfarande \"Jag ville bara säga förlåt, jag har inte varit rättvis mot dig...\"


Stängt luktsinne

Du säger förlåt
Trots medvetenheten om att jag aldrig kommer ta det till mig
Du kommer nog aldrig förstå vad du gjort mot mig
Färska sår blir gamla
Men de läker aldrig riktigt ändå
Mina ruttnar istället
Och börjar lukta ohyggligt
Men du har aldrig känt den där lukten
Du stängde av det där sinnet för längesen
Du vet inte vad smärta är

Det enda jag någonsin varit riktigt duktig på
Är att anklaga
Men du förtjänar det
Utomordentligt mycket




Övriga genrer av Marica
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-05-06 15:52



Bookmark and Share


  Malina
Jag gillar dina ordval Passar mer än perfekt. Du har talang! Bra!
2006-05-20

  PetraSally
jag tycker du lyckas skriva om hemska avgrundsjup men med ett litet litet sting av svart humor som gör det möjligt att ta till sig det!
2006-05-20

    ej medlem längre
Gör det mörkare
Ett steg till
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica