Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri bortom gränser


Fri i sommarvinden

Älvorna dansar i daggvåt gryning
Dimman ligger tät
Sommarvinden smeker förbi
varsamt lockande till eftertanke
Fri fri fri
kvittrar fåglarna där de flyger
Högt över nyutslagna björkar
grönskande ängar och glittrande hav
Sommarvinden tar med sig det
som inte hörde till
Drömmen om frihet fanns där
långt innan den upptäcktes
Älvornas dans har för stunden
följt sommarvinden långt bort
Svagt hörs vinden viska
Fri fri fri




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-25 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr