Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag kunde bara inte gråta

jag försökte ransonera bland tankarna
jag förstod ju att jag egentligen borde vara ledsen
det var likadant då den andra gången
det har ju hänt förr
jag ville bara skrika ut all min vrede och sorg
men jag kunde bara inte gråta
mina ögon var helt torra
jag blev förbannad när jag tänkte
att jag kan gråta till Ally McBeal
men inte när Hon försöker ta livet av sig
det har hänt förr
ögonen var lika torra den gången också




Fri vers av Isola
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-09-19 23:03



Bookmark and Share


  leopardia
jag nog kommenterar dig för sällan... men du skriver bra... ett uns av vardaglighet mitt i den tragiska verkligheten är väldigt snyggt...
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola