Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinpimplande

 

jag dränkte mitt hjärta i vin

vin rött som blodet i min kropp.

jag trodde på bedövning, om än tillfällig

men allt jag fick var en hemsk bakfylla




Fri vers av Tony Lundén
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-05-08 22:46



Bookmark and Share


    S. Johansson
Ack så sant...men olycka flyter...går inte att dränka i varken vin eller annat. Mkt bra beskrivet iaf...*S*..
2006-05-20

    NoMi F
Ja du så är det.
Vin hjälper inga kärlekskval
kan tvärtemot förstärka dem
Här skriver du träffande om det
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén