Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25/9

Uppåt -
oändlig rymd
neråt också




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-25 23:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland kommer behovet av en text som innan den som finns, ibland är måendet av upplevelsen som att visserligen tro sig äga en groda, men att ha som kysst sin prins.
2016-09-26

  Gunnel Eriksson VIP
Kommer mig att tänka på
"att färdas i en luftballong".
2016-09-26

  Annie b'larsson VIP
Precis. var man än står.
2016-09-26

  Nanna X
Så är det att hänga i luften.
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP