Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig känt så stort hat mot någon innan.


Dansa min docka

Att förlora dig till henne
[Slampan som redan knullat hela din umgängeskrets
och många fler därtill]
är det sista jag gör

Dagen då du kommer krypandes tillbaka
på knän med skavsår redan
[Då hon dumpat dig
och släpat dig i marken ännu en gång]
tänker jag trampa på dig
skrika
spotta
svära
knulla en annan, en fulare kille framför dina ögon
bara för att få din självkänsla i botten
[Bara för att stärka min egen
och få dig att avsky mig så som jag avskyr dig]

Hämnd


Du är inte värd mina blickar
Du är inte värd mina ord
Du är inte värd min beröring
Du är inte värd mina tankar
Du är inte värd mitt hjärta
Du är inte värd mig överhuvudtaget
Du är inte värd ett skit

Du är redan död för mig
och om inget annat så kommer det
till slut
vara din enda önskan

[Efter att jag stampat sönder dina händer
och orsakat ett mindre blodbad
ska jag få dig att dansa efter min pipa
för en gångs skull
jag ska göra dig till min jävla marinettfuckade docka]




Övriga genrer av Marica
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-13 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica