Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer inte få några nyheter av min rullgardin

vad händer nu?
samma kväll samma vecka
och samma år fast
ett år senare
och samma sak
cirkulerar i mitt huvud
och det är alltid någon som vinner

jag vinner inte
något mer
än en glass.




Övriga genrer av jag borde
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-05-13 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde