Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden vid vägs ände

När man nått så nära man kan
När varje andetag känns som ett
Är det där och då allting faller
och vi når det slut ödet har berett
Är vi bara giriga konsumenter
av känslor, längtan och relationer
Är andra i livssymfonin vi skriver
bara eftertraktbara nya toner ?
Har habegärets gift nått djupet
I de tomma kärl vi föddes att bära
Har att älska fått underkasta sig
att få erövra, suga ur och begära ?
När man nått så nära man kan
var det då det sista bladet vi vände
Och leder resten av vår tid nu
bara mot tystnaden vid vägs ände.. ?




Fri vers av Fail Army
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-18 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fail Army
Fail Army