Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sista versen

Mitt liv blev lika märkligt
som vackert på en och samma gång
Lika delar dur som moll
i en personligt arrangerad sång
Jag tackar en eventuell Gud
att jag hittade ut hit inför sista versen
Långt bortom hetsen och stressen
bortom kylan och kommersen....

Att få gå i frid
inte alla så förunnat
Vetande att man
gjort allt man kunnat
Jag har haft tur
ett öde att älska att bära
Älskat och älskad
Inget kvar att mer begära

Mitt liv blev lika märkligt
som vackert på en och samma gång.
Och tänk att min röst
först i sista versen rent bar min sång
Inga falska toner kvar
inga spruckna klockors klang
Bara ett inre läkt
i sitt rätta sammanhang..
I sista versen...




Fri vers av Fail Army
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-12-02 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fail Army
Fail Army