Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från 230 " vänner " på Fb

Från 230 " vänner " på fb
till 105 på knappt två år
Ja, det är jag som rensar ut
lite fragment från igår
Jag orkar inte längre med
ytliga döda plastrelationer
Jag är inte folkilsk ( tror jag )
men lyssnar på andra toner
Jag är inte besviken eller arg
det är ju ingen annans fel
Jag söker bara med trasig kropp
att få känna själen bli hel

Det sägs ju att vänner prövas
först när man möter kampen uti nöden
Men jag tror det var jag
som förändrades öga mot öga med döden
Någonting gick sönder
Och någonting började att läka lika givet
Cancern blev ett avstamp
som både tog mig bort och närmre livet
Nu söker jag de tysta stunderna
Och mår bäst i mindre sammanhang
Mitt i kaoset och stormen fann
en vilsen själ äntligen sin egen klang
Från 230 vänner på Fb
till något mer nära sanningen....




Fri vers av Fail Army
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-30 15:48



Bookmark and Share


    jaybird
Välskrivet, berörande, äkta.
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fail Army
Fail Army