Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man inte vet, mår man inte heller dåligt av.


Låt det vara positivt

Om det nu skulle vara så
att jag visade positivt på klamydiatestet
så skulle jag flina innerligt
Garanterat skulle du vara smittad
och inte fan tänker jag
säga ett ord om det till dig
Du skulle knulla den där slampan
som sedan
skulle gå och knulla resten av hela jävla stan
Eftersom ingen skulle veta
och därav antagligen gå med det länge
så skulle de flesta bli sterila

Inga korkade avkommor
från korkade stadsfittor




Övriga genrer av Marica
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-05-17 19:37



Bookmark and Share


  PetraSally
bad girls, huh?
Härligt kolsvart elak dikt - kan gärna erkäna att jag tänkt nåt liknande en eller annan gång....
och att det besannats!
he he heee
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica