Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommunikation, den mänskliga rädslan för konflikt och att inte duga styr in folk på villovägar. Ställer till med oreda i mänskligt liv


Tala då!

Tala då!

överge mig inte
kafferastens innehåll
vart tog det vägen?
vill du inte rätta till
alla fel och oförätter
så stå ditt kast
jag gömmer mig inte!

vänder du ryggen
åt livet och möjligheterna?

jaha, gräv din egen grav
jag hjälper inte till med spaden
men jag stöttar dig
om du visar vad du vill
och tänker

olika och lika
dynamik i kubik
dra nytta av det då!
stå inte bara där!
jag räcker ut miin hand
för att jag vill
nå fram och

älska




Fri vers av sienna
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-05-18 17:21



Bookmark and Share


  aftermath
starkt och svidande..
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

sienna