Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sändning pågår

Lockande sötma
Hon kallade mig till sig
Genom en annan

Skeptiska tankar
Vågar hon ej möta mig?
Förvirring, ilska

Den goda frukten
Den är så nära redan
Men jag når den ej

Vill veta mera
Vad borde jag göra då?
För att bli mättad

Jag borde ge allt
Det av mig som skänker liv
Utan att själv dö

Jag borde växa hög
Utan att bli förmäten
Och få mer tillbaks

Kretslopp i omlopp
Blodet pulserar i dig
Genom mig om och

OM




Fri vers av sienna
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 12:14



Bookmark and Share


  aftermath
2 stycken som känns extrabra är \" Jag borde ge allt
Det av mig som skänker liv
Utan att själv dö

Jag borde växa hög
Utan att bli förmäten
Och få mer tillbaks\"
sista 2 raderna skulle jag lägga upp som följande;

blodet pulserar i dig
genom mig
om och om
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

sienna