Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig finns inget meningsfullare än kärleken


Meningen

meningen för mig
i detta livet alltid
det är att älska




Bunden vers (Haiku) av sienna
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-06-11 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sienna