Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje människa bör gå in i sig själv, se sig själv, lära känna sig själv. Och sedan älska sig själv.


Personlighet

Människa
med egenskaper
som inte rubbas
trots att andra blir sårade,
den som aldrig lär sig
är det synd om

Men en ensam man
möter kärleken
en dag när snön ligger vit.
Han fattar inte först
vilka sår han tillfogar
upprepade gånger

Tills en dag
kvinnan får nog
och säger:-Lär dig,
att utvecklas och älska
utan fördomar,
med tilltro och rytm

Han börjar svänga
på höften i takt
finner en balans
som i förbund med högre makt
han flyger han ler
Och säger med len röst

Tänk vad jag missat!




Fri vers av sienna
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-08-21 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sienna