Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontaneously

i just might say things that
i just might regret,


i know i did




Övriga genrer av jag borde
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-05-29 19:50



Bookmark and Share


  summerbreeze
but if it never gets said
you'll probably regret that too

<3 han är en fis om han inte ringer.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde